Onze programma’s

fellow 050

Er was eens..

Nee het is geen sprookje! Met unieke historische voorwerpen en geschriften duikt u samen in het  spannende en waargebeurde verhaal van de kartuizersorde. Alleen door cryptische teksten te ontcijferen, samen te werken en historische gebouwen te doorzoeken komt u dichter bij het kraken van de kartuizercode. Spanning, sensatie en adrenaline, zijn maar een paar van de vele ingrediënten die van toepassing zijn op deze originele citygame. Bent u de ultieme codekraker van Roermond, twijfel dan niet en duik samen met uw vrienden, familie of collega’s in deze Citygame en beleef een fantastische dag in de historische stad Roermond.

Ontdek Roermond en beleef het onverwachte!

Samen met uw gezelschap wordt u ontvangen in de Pastorie te Roermond met een drankje naar keuze en natuurlijk zal ook het lekkere stukje Limburgse vlaai niet ontbreken. Daarna gaat het gezelschap in groepen de kartuizerscode proberen te kraken. Daarna wordt onder het genot van een drankje de dag gezamenlijk afgesloten.

Groepsgrootte: 10-70 personen                                                                                        
Tijdsduur: 3.5 uur
Prijs: € 24.95 p.p.*
Waar: opSjtap Bar&Bik of Brasserie Verkoch
Inclusief: – Ontvangst met koffie/thee
– Stukje Limburgse vlaai p.p.
– Enthousiaste begeleiding
– 1 consumptie naar keuze (Hollandse bar) bij afsluiting

* Indien uw gezelschap meer dan 30 deelnemers bedraagt en/of een aantal deelnemers zijn jonger dan 12 jaar, vermeld dit even bij de offerte aanvraag en dan doen wij u graag een passend voorstel.

Deze Citygame is uitstekend te combineren met een:

Lunch Diner